I sidste uge blev jeg tankevakt.

Jeg troede faktisk, at jeg havde helt styr på mit store “WHY” – hvorfor jeg synes, det er vigtigt med grøn omstilling og bæredygtighed.

Der er så mange rationelle, logiske og økonomiske argumenter for cirkulær økonomi, at dét slet ikke er et idealistisk issue. Så det er ikke dér mit WHY ligger, dertil er jeg alt for værdibaseret.

Mit WHY er bundet i en respekt for vores jordklode, en respekt for, at vi som mennesker ikke kan beherske naturens umådelige kompleksitet og en respekt for, at vi som mennesker ikke kan gennemskue konsekvenserne af vores gøren og laden. Og jeg troede som sagt, at jeg havde godt styr på dette.

Men så så jeg denne film, og fandt ud af, at konsekvenserne af vores handlinger er meget, meget større end jeg havde haft fantasi til at forestille mig.

Se med her, hvis du har modet til også at blive tankevakt.

https://youtube.com/watch?v=gGOzHVUQCw0%3Frel%3D0