FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling kan bruges af virksomheder i alle størrelser, på tværs af brancher. Kom på kursus og arbejd aktivt med målene i relation til jeres egen virksomhed

FNs Verdensmål er alle vegne i øjeblikket og mange danske virksomheder bruger dem aktivt i deres arbejde. Hvis jeres virksomhed også er ivrige efter at komme i gang, kan I tage de første skridt ved at deltage i et kursus om Verdensmålene.

I maj 2019 afholdes heldagskurser 3 forskellige steder i Jylland, hvor I kan lære om baggrunden for de 17 Verdensmål, hvordan de fungerer og om de kommercielle muligheder der ligger i dem. Målenes komplekse problemstillinger bliver gjort konkrete og lette at forstå og I får dem at se ud fra jeres eget perspektiv. På kurset arbejder I ud fra jeres egen case og med de specifikke mål der er relevante for jer. Gennem arbejdet opdager I hvordan verdensmålene kan skabe værdi for jer, både økonomisk, miljømæssigt og socialt.

De 17 verdensmål og 169 delmål kan virke som en stor mundfuld at tage fat på. Ved første øjekast handler målene om globale klimaforandringer og udvikling i de fattigste lande. Men målene er ligeså relevante for danske virksomheder, og mange arbejder allerede aktivt med dem i deres strategi. På dette kursus bliver målene gjort håndgribelige og I ser deres værdi i et lokalt perspektiv. I dykker ned i enkelte mål og får øjnene op for hvordan de kan bruges i relation til jeres egen forretning.

På grund af de globale udfordringer i forhold til klima, befolkningstilvækst og ressourcemangel, bliver der efterspørgsel efter virksomheder der arbejder indenfor de 17 mål og forstår at optimere ressourceforbruget, tage socialt ansvar og passe på miljøet. Ved at lære hvordan I kan arbejde med verdensmålene kan I imødekomme denne efterspørgsel.

Læs mere og tilmeld jer kurset her