Gennem projektet Grøn Cirkulær Omstilling har danske SMV’ er mulighed for at få tilskud til at udvikle og implementere en cirkulær forretningsmodel. Der vil være løbende ansøgningsfrister, hvoraf den første forventes at være i begyndelsen af foråret. Projektet er EU-finansieret og afvikles af 17 partnere, heriblandt erhvervshuse i hele landet.

En cirkulær forretningsmodel kan blandt andet omfatte energi- og ressourcebesparelser, et mere bæredygtigt produktdesign og fokus på genanvendelse og genbrug af materialer.

Læs om projektet Grøn Cirkulær Omstilling her. Vi hjælper gerne til med ansøgningen eller svarer på dine spørgsmål.

GUDP
D. 26 februar er der næste ansøgningsfrist i GUDP – Grønt udviklings- og demonstrationsprogram. Formålet med projektet er at støtte den grønne omstilling i fødevare-, landbrugs-, og fiskerisektoren. Der ydes støtte fra 250.000 til 15 mio. kr. til anvendt forskning, udvikling og demonstration af nye produkter samt etablering af netværk.

Læs mere om ansøgningskrav og -procedure i GUDP her. 

Innobooster
Innovationsfonden giver tilskud til innovative projekter der kan øge virksomheders konkurrenceevne. D. 2/2 åbnes der igen for løbende ansøgninger, hvor virksomheder kan få tilskud på 50.000 – 5 mio. kr.

Klima, cirkulær økonomi og teknologi til at løse klimaudfordringerne er blandt de fokusområder som Innovationsfonden lægger vægt på, ved uddeling af tilskud. I Innobooster projektet ydes der støtte til udvikling af produkter og løsninger med stort vækstpotentiale. Det er muligt at søge tilskud flere gange, til forskellige dele af et projektforløb.

Læs mere om Innobooster og hvordan I kan ansøge her.