Nyhedsbrev april 2021

Kom med input til vores kursus for bestyrelsesmedlemmer

Er du bestyrelsesmedlem og søger viden omkring bæredygtighed? Så har du muligheden for at opkvalificere din viden inden for bæredygtighed med to nye kurser inden for bæredygtighed for bestyrelsesmedlemmer udviklet af Green Moves. Hertil vil vi gerne bede om jeres input.

Det ene kursus er et Basiskursus, på 3 x 2 timer, med det du MINDST skal vide om bæredygtighed. Det andet kursus er et todages kursus, som kommer 360 grader rundt om alle aspekter af bæredygtighed i en virksomhed.

Formålet med denne spørgeskemaundersøgelse er at få finpudset indholdet og formen på 360 graders kurset om bæredygtighed, så vi kan tilbyde kurser af højeste kvalitet og relevans. Kurset henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at lære mere om, hvad man som bestyrelsesmedlem skal vide og være opmærksom på, hvis og når virksomheden skal udvikles inden for bæredygtighed.

Præmie på højkant

For at præmien ikke skal blive for svær at passe ind i kalenderen, udlodder vi 2 gratis pladser på Basiskurset, som tildeles ved lodtrækning blandt dem, der svarer på spørgeskemaet og ønsker at deltage i konkurrencen.

Linket til spørgeskemaet finder du her.