Nyhedsbrev november 2020

Har du en grøn hjerne, og sætter du pris på erfaringsudveksling og vidensdeling? Hvis du til dagligt arbejder med grøn omstilling i din virksomhed, så er De Grønne Hjerners VIDENSKLUB noget for dig. Green Moves faciliterer i samarbejde med Business Horsens denne nye vidensklub, som sætter bæredygtighed, grøn omstilling, energioptimering og cirkulær økonomi i højsædet. 

I De Grønne Hjerners vidensklub vil du i en kombination af online og fysiske møder blive mødt af ligesindede “grønne hjerner” i et miljø, hvor der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger, som deltagerne selv medbringer fra deres virksomhed. Vi hylder forskelligheden og ser værdien i, at alle led i værdikæden er med. Hvert møde vil have et fagligt oplæg og indbyrdes sparring om egne problemstillinger på området samt opfølgning på tidligere diskuterede erfaring og problematikker. 

Et trygt miljø giver god sparring 

Med Green Moves’ Astrid Carl som facilitator vil der være fokus på at skabe trygt og tillidsfuldt miljø blandt deltagerne, hvor selv de sværeste problematikker kan tages op og diskuteres. Deltagerne kommer selv til at have indflydelse på det tematiske indhold fra gang til gang. Derudover lægges yderligere vægt på at skabe personlige bånd og på at det er naturligt at henvende sig til hinanden uden for Vidensklubbens møder.   

Hos De Grønne Hjerner spiller det ingen rolle om man som deltager har mindre eller stor erfaring inden for bæredygtighed og grøn omstilling. Da vi altid tager fat i unikke erfaringer og problemstillinger fra de deltagende virksomheder, sikrer vi, at indholdet altid vil være relevant og spændende for vore deltagere uanset erfaring.

Ingen geografisk begrænsning 

Vi mødes seks gange i løbet af året, hvoraf de fire er online. Derved sikrer vi os, at virksomheder fra hele landet kan være med. Der er plads til max. 20 deltagere, hvilket sikrer en god dynamik og nærhed i forhold til sparring og opbygning af relationer.

Møderne for den kommende sæson ser ud som følger: 

  • Tirsdag d. 9/2 2021 online kl. 8.30 – 10.30:  Emballage: Jura, materialevalg og sortering. 
  • Tirsdag d. 13/4 2021 fysisk møde i Randers kl. 9.00 – 12.45 (inkl. hurtig, frivillig frokost kl. 12.20 – 12.45): Intern kommunikation og medarbejdere. 
  • Tirsdag d. 1/6 2021 online kl. 8.30 – 10.30: Krav i værdikæden. 
  • Tirsdag d. 24/8 2021 fysisk møde 9.00 – 12.45: (Emner og lokation fastsættes senere) 
  • Tirsdag d. 12/10 2021 online 8.30 – 10.30: (Emner fastsættes senere) 
  • Tirsdag d. 7/12 2021 online 8.30 – 10.30: (Emner fastsættes senere) 

Tilmeld dig her 

Prisen for et år er 6000,- ex. Moms. 

Læs mere om Vidensklubben og tilmeld dig her.

Har du spørgsmål til indhold eller form så kontakt Astrid Carl på tlf. 7179 4593 eller mail: astrid.carl@greenmoves.dk