Nyhedsbrev marts 2021

Vidensklubben tager form – Husk at tilmelde dig

De Grønne Hjerners Vidensklub er det nye vidensnetværk, for dig der ønsker at få inspiration, sparring og ideer til hvordan du og din virksomhed kan arbejde med bæredygtighed og sikre en grønnere forretningsmodel.

Dette faglige netvæk sætter den grønne omstilling på agendaen og gør dig stærkere, bedre og klogere på hvor du kan sætte ind i din virksomhed i jeres værdikæde på både kunde- og leverandørsiden, samt internt. Vidensklubben lægger vægt på erfaringsudveksling og sparring inden for bæredygtighed, grøn omstilling, energioptimering og cirkulær økonomi. Alt dette sker i et trygt og tillidsfuldt miljø, hvor deltagere med alle former for erfaringer kan diskutere og sparre om deres egne konkrete udfordringer.

Deltagerlisten tager allerede form

Deltagerlisten vokser i skrivende stund og repræsenterer allerede en god diversitet med virksomheder, som arbejder inden for bl.a. emballage, logistik, beton og mørtel, landskaber, merchandising, spåntagning og stenhuggeri. Vidensklubben har en særlig styrke i at hele værdikæden er repræsenteret, hvor forskellige baggrunde og erfaringer danner rammen om en god sparring og erfaringsudveksling. Med Astrid Carl fra Green Moves som facilitator er virksomhederne selv med til at sætte dagsordenen for hvad, der skal diskuteres. Dette foregår i et tillidsfuldt netværk, som også lægger op til, at man kan snakke erfaringer uden for Vidensklubben. Vidensklubben er forankret i Business Horsens, og er åbne for alle virksomheder.

Vi arbejder på tre plan, som samlet giver stort udbytte

På møderne vil der altid først være et teoretisk oplæg fra en fagperson, som giver et overblik over de vigtigste og mest centrale problematikker inden for dagens udvalgte emne. Derpå vil vi få præsenteret udvalgte medlemmers best practise med konkrete erfaringer om udfordringer, faldgruber og læringer inden for emnet og sidst men ikke mindst vil medlemmerne kan sparre omkring deres egne aktuelle problemstillinger inden for emnet.

Til hvert møde vil der være et hovedtema, hvor vi vil tage udgangspunkt i en konkret virksomhed og dens problemstilling. Temaerne indebærer produkter og emballage, kunder og leverandører, shitstorms og certificeringer samt jura, medarbejdere, motivation og omstilling.

Ingen geografisk begrænsning 

Vi mødes seks gange i løbet af året, hvoraf de fire er online. Derved sikrer vi os, at virksomheder fra hele landet kan være med. Der er plads til max. 20 deltagere, hvilket sikrer en god dynamik og nærhed i forhold til sparring og opbygning af relationer.

Møderne for den kommende sæson ser ud som følger: 

  • Tirsdag d. 13/4 2021 fysisk møde i Horsens kl. 9.00 – 12.45 (inkl. hurtig, frivillig frokost kl. 12.20 – 12.45): Intern kommunikation og medarbejdere 
  • Tirsdag d. 1/6 2021 online kl. 8.30 – 10.30: Krav i værdikæden. 
  • Tirsdag d. 24/8 2021 fysisk møde 9.00 – 12.45: (Emner og lokation fastsættes senere) 
  • Tirsdag d. 12/10 2021 online 8.30 – 10.30: (Emner fastsættes senere) 
  • Tirsdag d. 7/12 2021 online 8.30 – 10.30: (Emner fastsættes senere) 

Tilmeld dig her 

Prisen for et år er 6000,- ex. Moms.

Læs mere om Vidensklubben og tilmeld dig her.

Har du spørgsmål til indhold eller form så kontakt Astrid Carl på tlf. 7179 4593 eller mail: astrid.carl@greenmoves.dk